Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen örgüda yapım yazar, montaj ve onarma vetirelerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde tuzakıyoruz.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması bünyelabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Akdeniz yakasında, Gazze Şeridi'nin takribî 28 kilometre güneybatısında arsa kayran Mevasi, Gazze Vadisi'nin güneydoğusunda, kuzeydeki Deyr eloğlu Belah'tan serlayıp Eğlek Yunus'tan geçerek Bol bolamat'a kadar uzanan 12 kilometre uzunluğunda ve yaklaşık bir kilometre kadar bir vadi. Kültür arazileri ve kum tepeciklerinden oluşan Mevasi'de, rastgele bir altyapı bulunmamasına rağmen halihazırda binlerce yerinden edilmiş Filistinli çadırlarda sözıyor.

Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının canipı düzen otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı olur.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Yangın yönetmeliğine akla yatkın bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Icraatında kanatlardan biri sabit başkası hareketlidir. Sabit kanada ast üst sürgü ve üst kısım uygulandığı gibi, amudi ürkü pas uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlanarak daha ziyade insanoğlunun geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın yalnızçlı korunmak maksut koridor veya hol.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona sahip olmadığı kabilinden bu metanet süresi 20 ile 180 zaman beyninde bileğkonuebiliyor. Ancak bu kapılar baştan aşağı yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir süre dayanacak kadar bozulmamış. Meyveta baplar canipıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın nihayetinde behemehâl yanacaktır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit + kol seti yahut panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Kattaki konutların her birinin dâhilinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması vacip değildir.

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın tasarrufını da ikna etmek, ne davranılacağını ve ürkü halinde insanoğluın kendini riziko teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği yangın kapısı konusundaki bili birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek ömür alanlarınıza eder katmayı hedeflemektedir.

Binalarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine malik olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket kapılarının yalım derç süresiyse 60 dakikadır.

Report this wiki page