Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bili verecektir.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak aşina kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut evgin bir kondisyon simultane insanoğluın belli belirsiz bir itmesi ile içeriden hariçya esaslı açılmaktadır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen sineeriye kolayca girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çallıkışmasına imkân sağlamlar. Yangın bapları ekseriya otomatik olarak kapanan ve panik pası kabil ivedi durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Horda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kuruluşlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu sistem sayesinde kapı hareketsiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Yangın gibi ivedili durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini bâtıneriye hapseder.

Güvenlik: Acil çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına mevla olmamalıdır. Evgin durumlarda bapların her an belirgin olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Başkaca Yangın Kapısının üzerinde bulunan ürkü bar kilit sisteminin bile yangın kapısı problemsiz çaldatmaıştığından emin olunmalıdır.

İnsan yoğunluğu bir tomar olan, kişilerin toplanmış halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel gidişat önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Yangın kapılarına cam Yangın Merdiveni Kapısı uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir emniyet önlemidir. yangın kapısı Ekseri yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Yangın anında kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla yakınlarında orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması sinein kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page